Spookslot Efteling

Het Efteling Hotel is een 4-sterrenhotel dat onderdeel is van attractiepark de EftelingHet is in 1992 geopend en telt 123 kamers en 22 themasuites. Sinds de opening van het Sprookjesbos op 31 mei 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een van de grootste.


Efteling Foto S Nederland Sprookjes

Daarom is het spookkasteel uit 1978 in de zomervakantie voor het laatst.

. Speciaal voor de Efteling maakte de Duitse modeltreinfabrikant Märklin de Minex stoomtreintjes schaal 0 die op de voorgrond rijden. 2 days agoSpookslot verdwijnt Efteling bouwt nieuwe attractie én nieuw hotel KAATSHEUVEL - Spookslot verdwijnt en daarmee neemt de Efteling deze zomer afscheid van de. Dat bevestigt algemeen directeur Fons Jurgens in een interview.

Aan deze volledig uit piepschuim vervaardigde attractie werkte Ton van de Ven mee. 2 days agoHet Spookslot in de Efteling is komende zomer voor het laatst geopend. Het Spookslot stamt uit.

Hij maakte enkele schetsen maar deze. Spookslot maakt ruimte. Het Spookslot was als we heel eerlijk zijn misschien tien jaar geleden al niet meer van deze tijd zegt hij in gesprek met het Brabants Dagblad.

De show met dansende geesten in de oude kasteelruïne moet wijken voor een geheel nieuwe overdekte attractie. Vogel Rok is een volledig overdekte achtbaan in het donker in het ReizenrijkDe baan ligt in een 3000 vierkante meter groot gebouw aan de noordoostelijke rand van de EftelingDe achtbaan is gebouwd door Vekoma model Custom MK-900 en gaat niet over de kopVan bovenaf gezien heeft de rit de klassieke vorm van een achtbaan. 2 days agoDe Efteling gooit het Spookslot dit jaar nog tegen de vlakte.

Het diorama heeft een dag- en een nachtzijde. Het hotel bevindt zich op de splitsing van de Europalaan in Kaatsheuvel en de Midden-Brabantweg N261. Ook is het Spookslot in miniatuur te zien.

2 days agoKAATSHEUVEL - Spookslot verdwijnt en daarmee neemt de Efteling deze zomer afscheid van de attractie die zn beste tijd tien jaar geleden misschien al wel had gehad.


Spookslot Efteling Kasteel Groen


Spookslot Efteling Theme Park Neon Signs Anton Pieck


Muziek Spookslot Efteling Ingekort Visit Holland Theme Park Places To Visit


Efteling Attractie Spookslot Spookhuis Griezelig Attractiepark

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel